duminică, 13 ianuarie 2013

Campanie umanitară: Ana Maria vrea o copilărie normală

15.000 de euro o despart de visul ei  

„Acum în prag de sărbători fiecare dintre noi aşteptam daruri de la cei dragi, dar eu îmi doresc un altfel de dar sub bradul de Crăciun, acela de a scăpa de povara ce o port pe umeri de când m-am născut. Fie ca suferinţa mea să se încheie şi să fiu cu adevărat un copil fericit”. Aceste cuvinte aparţin unei fete de numai 12 ani – Ana Maria Tudor - care suferă de scolioză dorsolombară dextroconvexă, formă gravă, care necesită de urgenţă o operaţie. Recent a aflat că are şanse foarte mari să trăiască o copilărie şi o viaţă normală. A primit răspuns de la o clinică din Bonn, Germania, iar la începutul anului viitor este aşteptată pentru operaţie. Însă are nevoie de 15.000 de euro, bani pe care familia sa nu-i deţine şi nu-i va putea strânge decât cu ajutorul nostru.  
Un necaz nu vine niciodată singur
Ca şi cum nu ar fi suficient tot acest necaz, Ana Maria a fost nevoită să treacă şi prin divorţul părinţilor. După ce a obţinut custodia fetei, mama sa a lăsat-o în grijă tatălui şi a plecat în străinătate, de unde multă vreme nu au mai auzit nimic despre ea. Acum Daniel Tudor se judecă pentru obţinerea custodiei şi pentru a-i da fiicei sale o şansă, pe care mama sa i-a refuzat-o: o operaţie care să-i îndrepte coloana.
„Un copil minunat”
Diriginta fetei, Simona Bordeiu are numai cuvinte de laudă despre ea: „Este un copil minunat, un exemplu pentru colegi, lăudată de toţi profesorii. Anul acesta este prima din clasă, dar o văd din ce în ce mai obosită, mama ei vitregă îmi povesteşte că geme noaptea în somn şi că abia mai respiră, pentru că deformarea coloanei afectează şi organele interne”. 
Mai multe despre Ana Maria puteţi afla din „Jurnalul de aşteptare”, aşa cum şi-a numit ea blogul: http://anamariatudor.blogspot.ro/.
Cei care doresc s-o ajute pot lua legătura cu tatăl fetei, Daniel Tudor, la numărul de telefon 0743.502.849 sau pot dona direct în contul 
RO26BTRLRONCRT0313454301     BANCA TRANSILVANIA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu