marți, 4 septembrie 2012

APEL LA UMANITATE!

Se numeste TUDOR ANA-MARIA, si este o frumoasa fetita de 12 ani din Galati. La prima vedere, Ana pare a fi un copil fericit. Premianta, cu bursa de merit, cuminte - totul pare fara de cusur..

 Insa... Ana sufera de o boala cumplita, care ii umbreste adolescenta...


 Diagnosticul este urmatorul: SCOLIOZA DORSOLOMBARA DEXTROCONVEXA FORMA GRAVA CU MODIFICARI IMPORTANTE DE STATICA SI DE CUTIE TORACICA, si necesita 2 interventii chirurgicale pe coloana vertebrala, ce costa 15.000.de euro
 O putem ajuta sa aiba o viata fireasca. De aceea, va rugam din suflet sa nu ne ignorati mesajul, si sa contribuiti cu cat puteti pentru a ii darui Anei Maria  posibilitatea de a avea o adolescenta si o viata NORMALA, dupa care tanjeste atat de mult!

 Puteti dona orice suma in urmatoarele conturi:

 cont in lei:
   RO26BTRLRONCRT0313454301     BANCA TRANSILVANIA.
Pentru cine doreste sa verifice daca exist atasez numarul de telefon al scolii unde invat.Scoala Generala nr 10,Judetul Galati,telefon  0236/413757.Doamna Diriginta a  clasei unde invat se numeste Petrea Luminita.





Pentru  veridicitatea  spuselor, anexam mai jos, fotocopii dupa diagnosticare, si alte documente medicale..




Dumnezeu sa va binecuvanteze, iar Anei multa incredere si putere pentru a isi redobandi sanatatea!


N.A.:Postarea initiala apartine http://blueroseforsin.blogspot.ro/

Un comentariu:

  1. ,,Prietenia ... inseamna iubire , iubire de aproapele nostru ,, inseamna bucurie , inseamna Lumina ...... :) :) :) :) acest copil are mare nevoie de Ajutorul nostru . Asteapta sa vada Luminita de la Capatului Tunelului,,, sa ne dam Mana cu Mana si sa-o ajutam cum putem ......'''

    RăspundețiȘtergere